EXCLUSIV  Cât va dura criza economică. Bogdan Hossu: Atunci vom reintra în normal

Bogdan Hossu, preşedintele Cartel Alfa, a spus cât estimează că va dura criza economică provocată de pandemia de coronavirus şi de restricţiile din această perioadă. 

Într-un interviu acordat DC News TV, Bogdan Hossu a subliniat faptul că durata crizei economice este direct legată de măsurile pe care le va lua Guvernul. Dacă măsurile vor fi corecte, Hossu estimează că la finalul acestui an lucrurile ar putea reintra în normal. Dacă nu, criza ar putea dura până în 2022.

"Depinde de măsurile guvernamentale care vor fi luate. Dacă acestea sunt pentru susţinerea intreprinderilor şi relansarea în sensul nu al unui blocaj total s-ar putea ca până în decembrie să reintrăm într-o condiţionare normală. Adică spre o funcţionare normală, la capacităţi normale.

Dacă însă măsurile nu sunt transparente, nu sunt anunţate şi luate din timp ca să existe pregătirea necesară a operatorilor economici, a personalului care trebuie instruit, s-ar putea ca criza să dureze în România doi ani de zile. Cam între aceste limite jonglăm: până în decembrie 2020 sau până la jumătatea anului 2022, ceea ce ar fi o situaţie nefericită", a explicat Bogdan Hossu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel