Cât te costă să cumperi iPhone în fiecare an pe toată durata vieții. Cost final copleșitor

iphone
iphone

Îți cumperi mereu ultimul model de iPhone, dar nu îți dai seama câți bani cheltui de fapt.

Dacă la 18 ani ți-ai cumpărat primul iPhone și ai descoperit dragostea (tehnologică) a vieții tale... te-ai întrebat cât de mult te va costa să ai întotdeauna cel mai recent model? Ei bine, cifra poate varia foarte mult de la o țară la alta. Desigur, există multe variabile. Dar presupunând că ați cumpărat primul iPhone în 2007 și de atunci, în fiecare an, îl înlocuiți cu cel mai înalt model din gamă, cheltuielile totale sunt copleșitoare. Estimarea s-a făcut o vârstă medie de 81 de ani, dacă omul cumpără un nou iPhone în fiecare an.

Costul cumpărării întotdeauna a celui mai bun iPhone posibil este o investiție de zeci de mii de euro

Și cât de mult te costă să cumperi un nou iPhone în fiecare an? Aproximativ 45.408 de dolari. Dar asta este, te costă să fii în lumea iPhone! Calculul este făcut pentru SUA. Desigur, în orice altă țară, vor fi mult mai mari.

Atenție însă! Realitatea este că iPhone-ul este reînnoit în medie o dată la patru ani. Așadar, a avea un iPhone mai mult sau mai puțin funcțional, pe tot parcursul vieții, poate fi destul de ieftin. Și un alt detaliu, dacă sunteți sentimental și nu revindeți iPhone-ul în fiecare an, acest cost ar urca cu mult peste 100.000 de dolari.

Un detaliu surprinzător este faptul că, luând în considerare creșterea actuală a prețului iPhone-ului (care nu pare a fi susținută în viitor) și inflația cumulată până în 2087, ultimul iPhone pe care l-ați cumpăra ar costa aproximativ 6.000 de dolari, scrie clipset.20minutos.es/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel