Cât de tare! Uber, metodă INGENIOASĂ pentru a verifica dacă masca e purtată în mașină

Uber a luat o decizie importantă pentru a-i controla pe șoferi dacă poartă mască.

”Dorim să ne asigurăm că te simți în siguranță să călătorești cu Uber pe măsură ce comunitatea noastră începe să se miște din nou. Uber s-a angajat să distribuie panouri protectoare și dezinfectanți șoferilor parteneri din România.

Introducem și noile Standarde de Siguranță, ce aduc împreună puterea experților, tehnologia Uber, și responsabilitatea împărtășită de noi toți.

Noile noastre Standarde de Siguranță includ:


Începând de astăzi, toți pasagerii și șoferii trebuie să-și acopere fața sau să poarte mască atunci când călătoresc sau conduc cu Uber. De asemenea, te rugăm să te așezi în spate ca să lași spațiu între tine și șofer.

De asemenea, pasagerii nu mai au voie să stea pe scaunul din față, pentru a delimita spațiul dintre șofer și pasageri.

Verificarea Acoperirii Feței pentru șoferi


Introducem o nouă tehnologie pentru verificarea acoperirii feței, pentru a ne asigura că șoferii își acoperă fața sau poartă mască înainte de a putea începe să conducă.

Vei primi o notificare în aplicație că șoferul a trecut de procesul de verificare. Amândoi puteți anula cursa dacă cealaltă persoană nu-și acoperă fața sau nu poartă mască. Această politică are scopul de a proteja sănătatea și siguranța ta și a șoferului.

Cerințe de Siguranță pentru a fi Gata să Călătorești


De fiecare dată când călătorești, va trebui să confirmi faptul că ai luat măsurile de siguranță specifice, incluzând acoperirea feței sau purtarea măștii și curățarea mâinilor. Și șoferii trebuie să îndeplinească cerințe asemănătoare.

Evaluarea Siguranței Călătoriei


Evaluarea călătoriei nu este ceva nou, dar acum vei putea lăsa evaluări pe teme de sănătate și curățenie, cum ar fi faptul că un șofer nu și-a acoperit fața sau n-a purtat mască. Aceasta ne ajută să ne îmbunătățim și ne trage pe toți la răspundere.


Pe măsură ce lumea continuă să se schimbe, vom continua să lucrăm din greu pentru a ne asigura că ne schimbăm odată cu ea. Mulțumim pentru că ajuți la menținerea în siguranță a comunității tale”, a transmis Uber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel