Cât câștigă, zilnic, un bărbat din Iași care adună PET-uri din oraș. "La final de zi, poți face multe cu banii strânși"

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află în articol cât câștigă, zilnic, un român care adună PET-uri din oraș.

Un bărbat din Iași spune că în unele zile se trezește la 5 dimineața și pleacă în oraș pentru a căuta sticle. Acesta a dezvăluit cât câștigă după o astfel de zi în care adună PET-uri și le duce la magazinele care au aparate de colectare.

"Mă trezesc cam la ora 5 dimineața și plec prin oraș să caut sticle. Eu locuiesc în cartierul Dacia și cam în fiecare zi am acest traseu, ajung până în celălalt capăt al orașului, în CUG. Am un căruț pe care îl încarc cu PET-uri și în drum mai descarc din ele, la magazinele care au aparatele astea de colectare. Să zicem că scot zilnic cam 100 lei din sticlele pe care le strâng. Nu e mult, dar nu e nici puțin. De cele mai multe ori cumpăr alimente cu banii pe care-i strâng într-o zi", a povestit un bărbat din Iași pentru Adevărul.

VEZI ȘI: Cum te pot îmbolnăvi sticlele de apă reutilizate. Medic: Se poate întâmpla dacă nu ai cu adevărat grijă

"La final de zi, poți face multe cu banii strânși"

În zilele de weekend, bărbatul merge în zonele de agrement din oraș și spune că acolo găsește de obicei mai multe sticle.

"Merg vineri, sâmbătă și duminică la Ciric sau pe C.A. Rosetti, unde se fac grătare. E plin de oameni care au cu ei sticle de suc, de apă, de bere. De cele mai multe ori le cer oamenilor direct acele sticle. Într-un weekend am reușit să câștig chiar și 400 de lei. Eu nu cred că noi facem rău cuiva, din contră. Ajutăm la reciclare și putem spune că suntem plătiți pentru acest lucru. Pentru unii, cei 50 de bani nu sunt importanți. Dar, la final de zi, poți face multe cu banii strânși", a mai povestit bărbatul din Iași.

VEZI ȘI: Ofertă la un supermarket din România: Un leu - în loc de 50 de bani - pentru fiecare sticlă reciclată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel