Cât câștigă un casier din cele mai mari lanțuri de magazine

Un casier dintr-un lanț mare de magazine poate ajunge la un salariu chiar de 1.800 de lei. 

Economica.net scrie că un casiel Carrefour câștigă 750 de lei pe lună și bonuri de masă. Un manager câștigă 2.000 de lei. Informațiile vin din spațiul virtual, oficialii magazinului precizând că salariile sunt confidențiale. 

La Kaufland, liderul pieţei de retail cu produse alimentare, casierii au un venit brut de 1.100 ron pe lună. Kaufland a raportat în 2012 afaceri de peste 6,4 miliarde de lei şi un profit net de 274 de milioane de lei.

Un casier Cora câştigă în medie 600-750 de lei net pe lună plus bonurile de masă.

La Auchan, o casieră câştigă lunar 255 de euro, nivel superior salariului minim net pe economie, a declarat Patrick Espasa, directorul general al Auchan România. Aceştia pot beneficia însă şi de prime de progres care pot ajunge până la nivelul unui salariu lunar, a mai spus managerul companie.

Cele mai mari salarii se câştigă la Lidl, unde un casier primeşte 1.800 de lei net pe lună. De asemenea, oficialii Lidl au anunţat recent că din luna aprilie oferă celor 3.800 de angajaţi un pachet privat de servicii medicale în cadrul celor mai bune 470 de clinici din ţară. Salariaţii Lidl vor avea acces gratuit la peste 650 de tipuri de servicii ultramoderne de investigaţii, tratamente medicale şi consultaţii de specialitate.

VEZI și: Oferte de angajare! Peste 8700 locuri de muncă disponibile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel