Cât a plătit Becali pentru petrecerea de Revelion

gigi_becali
gigi_becali

Gigi Becali a plătit o sumă impresionantă de bani pentru petrecerea de Revelion, care va avea loc la un hotel de lux din Poiana Brașov.

Gigi Becali a ales să-și petreacă Revelionul 2013 la un hotel de cinci stele din Poiana Brașov, "Aurelius-Imparatul Romanilor". Pentru cele opt camere și un apartament pe care le-a închiriat în perioada Revelionului, Gigi Becali va scoate din buzunar, potrivit unor surse, suma de 16.000 de euro, anunță Wowbiz.ro.

Preparatele culinare care îi vor fi servite latifundiarului din Pipera pe perioada celor cinci zile sunt pe masură prețului plătit. În afara serilor cu specific românesc, italienesc sau franțuzesc, Gigi Becali, împreună cu familia și apropiații săi, va avea parte, în noaptea de Revelion, de bucate dintre cele mai alese.

"Vom pregăti o varietate gastronomică. Nu vor lipsi preparatele mediteraneene, mușchiul de vită argentinian cu sos oriental, homar cu sos special, brânzeturile franțuzești, ficat de gâscă, trufe negre, caviar, băuturile cele mai fine, dar și platouri întregi cu prăjituri și torturi preparate chiar de noi", a dezvăluit Ciprian Zaha, bucătarul-șef al hotelului "Aurelius-Imparatul Românilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel