Carnagiu pe A2. Cum s-a produs tragedia

Tragedia de pe Autostrada Soarelui soldată cu 4 morţi şi 56 de rănţi, s-a produs după ce două maşini s-au lovit pe banda a doua a autostrăzii. Un şofer care circula cu viteză redusă a fost lovit din spate de o altă maşină, iar apoi dezastrul a fost inevitabil.

Prima variantă luată în calcul de poliţişti în cazul tragediei de pe A2, şi care tinde să devină oficială - potrivit România TV, este că prima maşină din această coloană era un autoturim Dacia Logan adaptat pentru "şcoala de şoferi", care a fost lovită din spate de un Volkswagen Passat bleumarin, potrivit România TV.

Şoferul primei maşini, un instructor auto care mergea la un parastas la Brăila, spune că a redus viteza pentru a circula în condiţii de siguranţă, deoarece vizibilitatea era de doar 20-30 de metri. În timp ce rula pe banda a doua, el a fost lovit puternic din spate de autoturismul VGolkswagen Passat care circula, se pare, cu aproximativ 90 km/oră.

Instructorul auto a avut timp să tragă pe dreapta după accident, nu însă şi şoferul celeilalte maşini, care a fost lovită de un alt autoturism ce venea din urmă şi astfel s-a produs carambolul în care au fost implicate peste 30 de maşini.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel