"Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult". Carmen Harra, previziuni după ce Kate Middleton a anunțat că are cancer

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Carmen Harra a făcut noi previziuni, după ce Kate Middleton a anuțat că a fost diagnosticată cu cancer.

"Lovitura luată de Kate este dramatică! Cancerul ei, în intuiţia mea, este destul de progresiv! Îi doresc să se recupereze pentru că are trei copii, a intrat într-o familie grea. Ea are o legătură karmică cu William, ei doi nu întâmplător s-au cunoscut, au cifra 2 în destin”, a explicat Carmen Harra, potrivit gandul.ro.

"Codul ei de viaţă nu o ajută foarte mult, dar există posibilitatea să treacă peste această încercare. Îi doresc din inimă să fie bine. A făcut o intervenţie chirurgicală majoră, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun. Ea s-a născut o fată simplă, dar s-a născut să ajungă aici. Ea şi William s-au mai întâlnit într-o altă viaţă”, a mai spus clarvăzătoarea.

"Nu văd în destinul ei acum că ar muri"

"Eu am spus și despre Kate Middleton, acum 12 sau 14 ani, parcă. Problema e că predicțiile astea câteodată se manifestă în timp, nu se întâmplă a doua zi. Și la ea sunt niște probleme destul de serioase, dar nu văd în destinul ei acum că ar muri, dar problemele ei în timp se acutizează”, spunea Carmen Harra, cu ceva timp înainte ca Prințesa de Wales să facă anunțul.

Anunțul lui Kate Middleton

Kate Middleton a anunțat, vinerea trecută, că suferă de cancer, dar fără a preciza tipul, într-un mesaj video publicat de BBC. Ea explică faptul că este la începutul unei cure de chimioterapie. Prinţesa a recunoscut ca această boală a fost şi cauza operaţiei prin care a trecut la începutul anului. Apoi, medicii i-au recomandat o cură preventivă de chimioterapie.

În declarația video, Prințesa de Wales spune că a fost un "șoc uriaș" după "câteva luni incredibil de grele". Însă a transmis un mesaj pozitiv, spunând: "Sunt bine și devin mai puternică în fiecare zi". Palatul Kensington spune că este încrezător că prințesa se va recupera complet. Citește mai mult>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel