Carmen Dan, după trecerea moțiunii: Nicio bucurie

Ministrul demisionar al Internelor, Carmen Dan, susţine că noul guvern "va reuşi să se instaleze într-un timp cât mai scurt" şi să se ocupe "cu precădere de implementarea măsurilor anunţate de PSD şi aşteptate de milioane de români". 

"Moţiunea de cenzură votată astăzi de 241 de parlamentari nu a fost moţiunea coaliţiei PSD-ALDE împotriva propriului guvern! A fost singura pârghie legală, singura modalitate democratică pentru a restabili ordinea de drept Constituţională, o ultimă soluţie la care PSD a fost nevoit să recurgă pentru a readuce normalitatea în viaţa politică şi a determina instalarea unui guvern condus de un premier legitim, susţinut firesc de coaliţia care a câştigat alegerile!", a scris Carmen Dan pe pagina de Facebook. 

Totodată, aceasta a subliniat s-a pierdut timp preţios pentru români. 

"În momentul de faţă, pentru mine personal, ca membru PSD, nu este nicio bucurie, nici măcar o uşurare că am ajuns în acest punct. Sunt conştientă că s-a pierdut timp preţios pentru cei îndreptăţiţi să guverneze, dar şi mai preţios pentru români! Vreau să cred însă că mai bine acum, decât mai târziu. Am încredere că noul guvern va reuşi să se instaleze într-un timp cât mai scurt şi să se ocupe cu precădere de implementarea măsurilor anunţate de Partidul Social Democrat şi aşteptate de milioane de români", a mai precizat Carmen Dan. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel