Carmen Brumă, patru sfaturi ca să evităm accidentările când facem sport acasă

Foto: Instagram Carmen Bruma
Foto: Instagram Carmen Bruma

Carmen Brumă a explicat care sunt cele patru lucruri simple la care trebuie să fim atenţi ca să nu ne accidentăm atunci când facem sport acasă. 

Carmen Brumă a explicat, la Antena 3, cât de eficient este sportul făcut cu ajutorul aplicațiilor, în absența unui antrenor, și ce mișcări trebuie evitate ca să nu ne accidentăm.

"Eu sunt adepta antrenamentelor acasă, nu de acum, de când a început pandemia, ci de aproape 20 de ani, pentru că este cea mai viabilă soluție, pe termen lung, pentru un om ocupat, cu serviciu, copil, care are puțin timp la dispoziție", spune Carmen Brumă.

4 lucruri pe care să le faci ca să eviţi accidentările

"Antrenamentele pe care le faci acasă au următoarele avantaje concrete: economisești foarte mult timp, știm toți cum este traficul. Economisești bani. Ești obligat să fii disciplinat, să înveți forma corectă a exercițiilor și să nu mai pasezi această responsabilitate a sportului unei alte persoane, unui antrenor, supraveghetor. Ești obligat să fii mult mai atent și să înțelegi că sportul trebuie să facă parte din rutina ta, așa cum face parte spălatul pe dinți de exemplu.

Îi sfătuiesc pe toți să aleagă programe în care antrenorul face cu tine de la repetarea numărul 1 până la repetarea 15 sau 20, în care în permanență execută cu tine și are grijă să te corecteze: ține spatele lipit de saltea, nu băga bărbia în piept, ai grijă la spate, la umeri", a mai explicat aceasta.

CITEŞTE ŞI Carmen Brumă, la ora 03.00 noaptea în supermarket

Carmen Brumă vine cu un mic dejun regulamentar ”de slăbit”

Carmen Brumă a prezentat rețeta ei de pastă de sardine. Simplu și delicios!

„Pasta se face cu mixerul sau cu blenderul. Este nevoie de: sardine în ulei sau în apă (sau făcute la cuptor), cu ouă fierte, condimente după gust și unt. Pasta iese foarte bună dacă puneți în ea bucățele mici de Apio (denumirea comercială, provenită din spaniolă, pentru tulpina dulce de țelină). Acesta este micul meu dejun: două felii de pâine integrală unse cu această pastă de sardine și cu legume proaspete, cât mai diverse și colorate”, a spus Carmen Brumă într-un Story pe Instagram. 

VEZI ŞI Carmen Brumă: Rețetă de brioșe cu brânză pentru copiii mofturoși

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel