Carles Puigdemont, EXTRĂDARE din Belgia. Lovitură pentru liderul catalan

Procurorii de la Bruxelles iau în discuție mandatul european de arestare emis pe numele liderului catalan, Carles Puigdemont. 

Într-un comunicat, procurorii de la Bruxelles au indicat că omologii lor federali le-au remis mandatele pentru Carles Puigdemont şi patru dintre colegii săi în temeiul legăturii care există între cei cinci politicieni catalani şi Bruxelles.

Fostul preşedinte şi foştii membri ai cabinetului Cataloniei s-au refugiat în Belgia după ce au fost destituţi de Madrid în urmă cu o săptămână.

[citeste si]

Carles Puigdemont a luat cuvântul în timpul unei conferinţe de presă organizate marţi la Bruxelles şi a avut o apariţie vineri la postul naţional de televiziune din Belgia.

Într-un mesaj pe Twitter publicat sâmbătă în olandeză, Carles Puigdemont a spus că este dispus să colaboreze cu autorităţile belgiene.

Potrivit comunicatului, procurorii de la Bruxelles şi omologii lor federali examinează împreună mandatele de arestare trimise de Spania cu scopul de a lansa procedurile judiciare cât mai repede posibil şi în spiritul legii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel