Care sunt plajele americane în top, în 2012?

Dacă plecați vara asta în America, sfatul nostru este să nu ratați această listă: Topul plajelor americane pe 2012 . Dacă rămâneți în împrejurimi însă, e timpul să le treceți pe lista de locuri de vizitat măcar o dată în viață !

Plaja din Cape Florida State Park este plaja cu nisip alb. Apa din zona are nuanțe de smarald și este potrivită pentru cei care sunt începători la surf. Este deosebit de bună și pentru înot, pentru că are un banc uriaș de nisip care se află în larg și atenuează puterea valurilor.

Plaja pe care pot fi văzute celebrități: Main Beach ! Este localizată în East Hampton, New York și e o plajă din cuarț cu dune de nisip. Apa este curată și clară.

Situată în San Diego, oraș de pe coasta sudica a Californiei, plaja Coronado a fost desemnata drept cea mai buna în topul plajelor americane de succes, mai ales datorită nisipului său fin, care se întinde pe aproape doi kilometri lungime și care are o nuanță argintie. Este locul în care a fost turnat unul dintre filmele cu Marylin Monroe...

Plaja Hamoa din Maui, Hawaii, are ape splendide, cu mult soare. Are forma unei semilune și este acoperită cu nisip gri, rezultat dintr-un amestec de lava și corali. În partea stângă, apele sunt mai calme decât în partea dreaptă,unde se formează  curenți ceva mai puternici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel