Captură de canabis la Piteşti. Cât cereau suspecţii pe 3 kilograme de "iarbă"

Droguri canabis si cocaina. Foto ilustrativ: Politia Romana
Droguri canabis si cocaina. Foto ilustrativ: Politia Romana

Procurorii DIICOT Piteşti, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, au organizat o acţiune de prindere în flagrant a doi suspecţi care intenţionau să comercializeze cantitatea de aproximativ 3 kg de canabis.

La data de 20.06.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Piteşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti au organizat o acţiune de prindere în flagrant a doi suspecţi care intenţionau să comercializeze cantitatea de aproximativ 3 kg de canabis, în schimbul sumei de 17.000 de euro.

În aceeaşi zi, pe raza judeţului Argeş, au fost efectuate două percheziţii domiciliare, fiind identificate şi ridicate diferite cantităţi de canabis, sumele de 2.800 euro şi 1.500 lei, precum şi instrumente folosite pentru porţionarea drogurilor comercializate (cântar de precizie, aparat de vidat). În cauză există suspiciunea rezonabilă cu privire la faptul că, pe lângă cei doi suspecţi prinşi în flagrant, în activitatea de comercializare a drogurilor mai sunt implicate alte două persoane, una dintre acestea având cetăţenia greacă.

Cei patru suspecţi au fost aduşi la sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Piteşti, în vederea audierii



Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale. Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul cadrelor de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecţii şi inculpaţii beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel