Căprioară vânată cu lațul. Braconierii, cercetați penal

arad-30-caprioare-au-gasite-moarte-doua-domenii-vanatoare-123696
arad-30-caprioare-au-gasite-moarte-doua-domenii-vanatoare-123696

Un bărbat şi concubina sa sunt urmăriţi penal pentru comiterea infracţiunii de braconaj, după ce poliţiştii au stabilit că aceştia au vânat o căprioară cu laţul. După perchezițiile oamenilor legii la domiciliul braconierilor, au fost găsite mai multe coarne de căprior. 

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, paznic de vânătoare la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi (AJVPS) Gorj pe fondul Săcelu, cu privire la faptul că un grup de vânători care participau la o vânătoare organizată, pe raza comunei, au găsit cadavrul unei căprioare. 

"Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că animalul fusese prins în capcana unui dispozitiv artizanal confecţionat din toron (tip laţ), găsit la circa 400 de metri de cadavrul căprioarei, care fusese transportat în vederea tranşării de către persoane necunoscute. În urma continuării cercetărilor în cauza penală, au fost identificaţi autorii, în persoana unui bărbat, de 38 de ani şi a concubinei sale, de 23 de ani, din comuna Săcelu, faţă de care procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, constând în vânarea cu laţul a unui exemplar de căprior", se arată în comunicatul de presă. 

De asemenea, a fost efectuată o percheziţie domiciliară, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe laţuri, coarne de căprior cu fragmente osoase de craniu, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel