Capitala, sub ape. Mai multe tramvaie blocate și un pasaj inundat

Capitala, sub ape. Mai multe tramvaie blocate și un pasaj inundat / Foto: Pixabay
Capitala, sub ape. Mai multe tramvaie blocate și un pasaj inundat / Foto: Pixabay

Capitala este sub ape. Mai multe tramvaie sunt blocate, iar un pasaj este inundat.

Mai multe tramvaie au rămas blocate în mai multe zone ale Bucureștiului, iar pasajul Mihai Bravu a fost inundat, totul în urma precipitațiilor din această dimineață, transmite Realitatea Plus. Capitala s-a aflat până la ora 12:15 sub o avertizare meteo de tip nowcasting de fenomene extreme imediate. Tramvaiele 19 și 46 nu circulă din cauza apei care s-a acumulat pe șine, iar linia de tramvai 40 a fost blocată. 

Reamintim că Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, în această dimineață, o atenţionare nowcasting de tip Cod galben de averse şi vânt puternic, valabilă pentru Capitală și judeţele Ilfov şi Giurgiu. Meteorologii anunțau că între orele 11:15 - 12:15, în zona municipiului Bucureşti, se vor semnala averse care vor acumula peste 15 - 20 de l/mp, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi, izolat, grindină.

VEZI ȘI: Vremea rea face primele victime. Val de accidente grave. Mașină ruptă în două la Iași, cinci răniți pe A1 și șofer găsit inconștient pe DN 73

Noi ALERTE generale de Cod Galben și Cod Portocaliu până-n 30 august

ANM a actualizat avertizarea de COD GALBEN și COD PORTOCALIU. Noua informare e valabilă de astăzi de la ora 11:00 până-n 30 august, la ora 09:00. 

COD GALBEN

A fost emis Cod Galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, cantități de apă însemnate, pentru intervalul 29 august, ora 11:00 – 30 august, ora 09:00: ”În intervalul menționat, în Transilvania, Moldova, Maramureș, local în Oltenia și Muntenia, precum și la munte vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, 25...35 l/mp și pe alocuri 40 l/mp.” anunță ANM. 

COD PORTOCALIU

A fost emis Cod Portocaliu de ploi abundente, pentru intervalul 29 august, ora 11:00 – 30 august, ora 06:00: ”În intervalul menționat, în sudul Transilvaniei, în nordul Olteniei și al Munteniei va ploua abundent și îndeosebi prin acumulare cantitățile de apă vor depăși local 40...60 l/mp.”

VEZI ȘI: Furtunile au făcut prăpăd în țară. Localități fără apă potabilă, 9 mașini distruse în Argeș, străzi inundate în Brașov şi circulaţie blocată pe DN 1 A

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel