Cantina de la Palatul Cotroceni se redeschide. Ce spune Cătălin Striblea

Palatul Cotroceni se pregăteşte de mari schimbări, întrucât Administrația Prezidențială a achiziționat la începutul acestei luni echipamente profesionale de bucătărie în valoare de 29.000 de euro.

Echipamentele de bucătărie, achiziţionate printr-un contract cu atribuire directă, de la o firmă din Ploiești, vor fi folosite pentru redeschiderea fostei cantine a Palatului Cotroceni, a confirmat pentru ziarulring.ro purtătorul de cuvânt al administraţiei prezidenţiale, Tatiana Niculescu Bran.

Klaus și Carmen Iohannis, sumă uriașă strânsă la nuntă: Să nu se mai mire unii de unde au avut bani la Revoluție

Redeschiderea cantinei nu este singura investiţie de la Cotroceni. În ultima perioadă, Administraţia Prezidenţială a cheltuit 48.000 lei pentru lucrări de zugrăvire şi 63.000 lei pentru servicii de întreţinere pentru centralele termice. În plus, a fost comandat un studiu de fezabilitate, al cărui cost se ridică la 30.700 de lei, pentru lucrări de intervenţie.

Redeschiderea cantinei de la Cotroceni, criticată

Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu critică însă investiţia, pe care o consideră inutilă, deoarece consilierii de stat şi cei prezidenţiali vor fi "tot timpul plecaţi pe teren", ceilalți angajați putând opta pentru cantina de la noul sediu al SPP, "o chestiune de trei minute să ajungi acolo".

Cătălin Striblea, reacție: Mie ideea mi se pare super-ok

Referitor la același subiect, o părere are și jurnalistul B1 TV Cătălin Striblea.

"LOL. Va spun eu imediat cum sta treaba. Altminteri, vad ca e razboi in bucatarie la Cotroceni. 30 de mii de euro pentru cantina. Dar mie ideea mi se pare super-ok. Oamenii de acolo stau cu orele la serviciu, trebuie sa aiba o masa la pranz. Mai ales ca e o zona unde este doar restaurantul Golden Blitz", a scris Cătălin Striblea, pe contul său de socializare.

Ce relata Tatiana Niculescu Bran, la câteva zile de la instalarea la Cotroceni

În luna decembrie a anului trecut, purtătorul de cuvânt al Președinției, Tatiana Niculescu Bran, împărtășea primele impresii după săptămâna petrecută la Palatul Cotroceni, susținând că acolo nu se mănâncă, chiar dacă angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă.

"Dar la Cotroceni nu se mănâncă, deși angajații administrației petrec 10-12 ore pe zi la locul de muncă. Nu există cantină, nu există nici măcar un chioșc cu napolitane expirate și Coca-Cola. În schimb, dacă ți-e sete, formezi un număr de interior și cineva sosește cu o tavă pe care se află o sticlă cu apă și un pahar", povestea Tatiana Niculescu Bran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel