Cântărețul din trupa Years&Years, hărțuirea homofobă

Olly Alexander a discutat despre hărțuirea pe care a trăit-o în calitate de tânăr gay și despre cum a dus la bulimie și auto-rănire. 

Cântărețul și actorul de 26 de ani spune că speră ca documentarul pe care le-a făcut cu BBC, Gay Britannia, îi va ajuta pe alții care au suferit în mod similar și va evidenția și trauma pentru părinții care simt că au "eșuat" în ajutorarea copiii lor. Filmul de o oră îl surprinde întorcându-se la școala secundară din Monmouth, Țara Galilor și vorbind cu mama sa, care l-a crescut singur după ce s-a despărțit de tatăl său.

El a spus: "Cred că știam că sunt homosexual de la o vârstă fragedă, probabil din școala primară. În școala secundară, am fost doar în negare. Doar până la 18 sau 19 ani, când am acceptat pe deplin și le-am recunoscut și prietenilor și mamei mele. Mergeam la o școală unde nu existau lucruri precum LGBT. Nu exista nicio educație sexuală sau relațională- simt că asta m-ar fi ajutat cu adevărat."

"Școala nu era un mediu plăcut. Când eram hărțuit existau două lucruri. Limbajul, eram numit "fag" sau "poof". Și faptul că se luau mereu de mine. Fiind numit "gay" ca un cuvânt negativ- și partea psihică, am intrat în câteva bătăi".

În documentar el a spus: "A fost atât de greu în acel moment. M-am simțit ca și cum înnebuneam. Nu vorbeam cu nimeni despre ceea ce simțeam. Scriam totul. Totul se simțea fără speranță.", informează ES.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel