Candidatură Lazăr. Herjeu: În România, tupeul n-a fost niciodată un impediment!

Toader-Lazăr, scandalul momentului
Toader-Lazăr, scandalul momentului

Radu Herjeu comentează asupra anunţului făcut de către procurorul general, Augustin Lazăr, cel care deşi a făcut obiectul unei solicitări de revocare din partea lui Tudorel Toader a anunţat că... mai vrea un mandat. 

Augustin Lazăr - cel pentru care ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a formulat o solicitare de revocare transmisă preşedintelui Klaus Iohannis şi refuzată de către acesta din urmă - a anunţat că îşi depune candidatura pentru cel de-al doilea mandat de procuror general. 

Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, aduce la cunoștința publicului faptul că își va depune candidatura în cadrul procedurii declanșate de ministrul justiției pentru selectarea procurorului în vederea efectuării propunerii de numire în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, funcție vacantă începând cu data de 28 aprilie 2019”, se precizează, luni, într-un comunicat de presă. 

Radu Herjeu comentează, în stilul caracteristic, decizia luată de către Lazăr, într-un mesaj scurt dar bine ţintit, transmis pe Facebook.

"Tocmai voiam să mă minunez de cantitatea de tupeu care-ți trebuie ca, fiind în plin proces de revocare din funcție, pentru abateri grave de la ”fișa postului”, tu să anunți că mai vrei o tură șef! Apoi mi-am adus aminte că, în România, tupeul n-a fost niciodată un impediment! Dimpotrivă! Pe unii îi face stăpâni, pe alții doar șefi la comanda primilor!", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Vezi şi: Alegeri europarlamentare 2019. Pe cine susține PSD București

Marius Iacob, sancţionat. Decizia ÎCCJ

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel