Candidat PNL, CRUZIME fără margini. "Uitați-vă în ochii ei! Ce face un PROST"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Un politician PNL a șocat România, după ce a împușcat o cățelușă. Ce se întâmplă acum cu ea, dar și cu bărbatul. 

După ce un pădurar al Ocolului Silvic Iacobeni, care dorește să devină consilier local din partea PNL, a comis o faptă regretabilă, împușcând o cățelușă, salvatorii au venit cu noi previzări despre starea de sănătate a acesteia. 

Uitați-va în ochii ei!

"Cățelușa împușcată în Iacobeni este mai bine! Uitați-va în ochii ei! Intervențiile chirurgicale abia vor începe - pentru a i se extrage parte dintre cele peste 40 de alice care i-au ciuruit trupul, și care zac în ea! Faptul că trăiește este un miracol, iar meritul este al medicilor de la Scooby Vet care trag de ea de două săptămâni! S-o facă bine, și s-o pună pe picioare! Lăsăm aici un proverb: Ce face un prost, nu pot desface zece întelepti. Atât. 

În ultimele zile întreagă Românie laudă Suceava pentru modul și felul în care Poliția și autoritațile gestionează cazurile legate de Protecția Animalelor! Presă și televiziunile vuiesc de premierele naționale petrecute la Suceava! Aplicarea Legii, amenzi maxime pentru abandonuri, infractori reținuți în arest! Putem spune doar atât, că suntem mândrii de autoritățile din Suceava! 

Tocmai de aceea așteptăm și noi cu sufletul la gură finalizarea dosarului penal deschis la Iacobeni! Și tragem speranța că Poliția și autoritățile își vor face treaba și acolo la fel de exemplar că până acum! Mai exact, facem referire la autoritățile din Vatra Dornei - unde s-a trimis acest dosar!", se arată într-o postare de pe Facebook.

Citește și: Gestul unui politician PNL a șocat România. Senator: Dați-l AFARĂ din partid! Trebuie judecat de urgență!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel