Când revin parlamentarii la lucru

Săptămâna trecută, Senatul a decis ca plenul să se reunească marţi, având în vedere că luni a fost zi liberă. Așadar, senatorii şi deputaţii reîncep activitatea astăzi.

Ziua de marţi, care se va desfăşura după tipicul unei zile de luni, va include, începând cu ora 13,00, Birou permanent, urmat de lucrări în grupurile parlamentare şi plen de la ora 16,00.

Sesiunea de vot pentru legile cu caracter organic va începe la ora 17,00.

Miercuri dimineaţă, la Senat, va fi plen pentru dezbaterea de acte normative, iar după-amiază programul va continua cu lucrări în comisiile de specialitate.

Senatorii au votat ca joi, 20 aprilie, să lucreze în comisii, pentru ca vineri şi sâmbătă să se dedice activităţilor în teritoriu.

Şi programul de lucru la Camera Deputaţilor este decalat cu o zi săptămâna aceasta, astfel că parlamentarii se vor reuni în plen marţi.

Tot marţi sunt programate şedinţa Biroului permanent de la ora 14,00, şedinţele grupurilor parlamentare de la ora 15,00, iar de la ora 16,00 - dezbateri în plen.

Miercuri, deputaţii se reunesc de dimineaţă pentru declaraţii politice, urmate de dezbateri în plen şi de la ora 13,00 vot final.

De asemenea, miercuri şi joi vor avea loc lucrări în comisii, iar vineri şi sâmbătă - activităţi în teritoriu, potrivit Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel