"Când aud de sânge, n-am ce să caut acolo". Concurenții America Express, șocați de proba pe care au primit-o: "Am crezut că e o glumă"

În seara aceasta, de la ora 20:30, urmează o ediție America Express incendiară, dedicată curajului – o cursă nebună, în care se pune la bătaie cea de-a doua amuletă de 1.000 de euro.

Cel mai dur reality show din România, America Express – Drumul Aurului, a fost lider de piață pe segmentele de public comercial și urban cu ediția difuzată de Antena 1 aseară, de la ora 20:30. Astfel, emisiunea a condus topul audiențelor cu o medie pe publicul comercial din mediul urban de 8.5 puncte de rating și 26.2% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu o medie de 5.9 puncte de rating și 18% cota de piață.

La orașe, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie de 7.2 puncte de rating și 18.7% cota de piață, urmată de Pro Tv cu 6.6 puncte de rating și 16.9% cota de piață. Difuzată în intervalul orar 20:26-23:57, emisiunea a adunat, în minutul de aur de la 21:43, peste 1,5 milioane de telespectatori în fața micilor ecrane. A fost o ediție încărcată de emoții și dezvăluiri impresionante ale vedetelor despre persoanele dragi pierdute. Mărturisirile au fost prilejuite de fotografiile cu apropiații dispăruți, descoperite de concurenți în cutiile primite de la Irina Fodor în urma unei misiuni. De altfel, întreaga emisiune a purtat cele 9 echipe într-o cursă presărată cu misiuni inspirate de sărbătoarea mexicană intrată în Patrimoniul UNESCO, Dia de Los Muertos. La capătul acestei curse, prima imunitate a fost câștigată de Puya și Melinda.

În seara aceasta, de la ora 20:30, urmează o ediție America Express incendiară, dedicată curajului – o cursă nebună, în care se pune la bătaie cea de-a doua amuletă de 1.000 de euro din această etapă și care va culmina în Mexico City, cu cea de-a doua imunitate. Se anunță unele dintre cele mai dure probe, care îi vor șoca pe concurenți, provocându-i să-și depășească limitele.

"Când aud de sânge, azteci, curaj, mă gândesc că n-am ce să caut acolo”

”Acest episod va fi întru totul dedicat curajului. Ați demonstrat până acum că aveți curaj, dar nu este de ajuns: trecem la următorul nivel!”, este anunțul Irinei, care crește nivelul de adrenalină al concurenților chiar înainte de începutul cursei.

”Toate cursele sunt cu chin aici!”, spune Chef Cătălin Scărlătescu. ”Noi suntem curajoase. Câteodată și inconștiente”, a declarat Andreea Bălan. ”Nu prea am frici. Mi-e frică în mare parte doar de mine, să nu-mi ating potențialul”, a fost replica lui Jean Gavril. ”Eu m-am speriat un pic. Când aud de sânge, azteci, curaj, mă gândesc că n-am ce să caut acolo”, a fost reacția lui Cătălin Bordea. 

Cea dintâi misiune spune multe despre ceea ce îi așteaptă pe concurenți: toți vor fi nevoiți să semneze cu sânge un pact - Pacto de Sangre - pentru a se putea înscrie la jocul de amuletă. Urmează o probă absolut spectaculoasă pentru amuleta de 1.000 de euro: confruntarea cu un taur, într-o arenă în care competitorii vor avea de spart mai multe piñata. Fiecare dintre concurenții echipelor ajunse în lupta pentru amuletă se va afla față în față cu taurul, trăind cele mai tensionate momente de până acum. Iar în cursa trepidantă spre cea de-a doua imunitate, echipele vor fi provocate să intre într-un joc mexican cu electroșocuri.

”Am crezut că e o glumă"

”Am crezut că e o glumă. N-am apucat să menționez că a doua cea mai mare frică a mea, în afară de păianjeni, este curentatul. N-am crezut că este posibil așa ceva”, a spus Bie Adam.

Cum se vor descurca concurenții în fața celor mai dure probe de până acum în cea mai periculoasă aventură de la capătul lumii și cine va câștiga amuleta, dar și imunitatea în capitala Mexicului telespectatorii vor afla într-o ediție memorabilă America Express, difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel