Canabis și cocaină de vânzare, descoperite asupra unor tineri din Botoșani

Droguri canabis si cocaina. Foto ilustrativ: Politia Romana
Droguri canabis si cocaina. Foto ilustrativ: Politia Romana

Doi tineri din Botoșani au fost reținuți de către polițiști după ce asupra lor au fost descoperite mai multe mai multe substanţe stupefiante.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Botoșani, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict, doi tineri, de 19 şi 27 de ani, asupra cărora au fost descoperite mai multe substanţe stupefiante.

Polițiștii au confiscat 128 de grame de tocătură vegetală de canabis, un gram de  substanță pulverulentă DMT, 39 de grame de cocaină, 242 de timbre tip LSD, 38 de pastile de ecstasy, 86 de grame de ciuperci halucinogene, 5 cântare electronice, precum şi sume de bani, în lei, euro şi dolari, în cuantum total de peste 18.000 de lei.

Dosar penal pentru cei doi tineri

În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de procurare, deţinere şi vânzare de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc pentru consum propriu, fără drept.

Procurorul de caz a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 27 de ani față de care, ulterior, Tribunalul Botoșani a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, a fost dispusă cercetarea în continuare a tânărului de 19 ani sub control judiciar, în cauză fiind efectuate și două percheziții domiciliare.

Vezi și: 

Cioloş, susţinere candidatură Kovesi: Îmi asum. Voi face tot ce stă în puterea mea...

BUGET 2019, blocaj. Țapardel, din PE: Adevărat război de gherilă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel