Canabis medicinal în Luxemburg. Sursa oficială

Canabis medicinal - Luxemburg va aduce marihuană în scopuri medicale din Canada.

Producătorul canadian de canabis Aurora a anunţat joi că a fost ales de guvernul luxemburghez pentru a exporta iarbă în această ţară europeană, în cadrul unui nou program de consum în scopuri medicale a marihuanei, relatează AFP.

'Din câte ştim, Aurora este primul producător de canabis medicinal din lume selectat de Ministerul Sănătăţii din Luxemburg pentru a furniza floarea uscată de canabis', a informat compania cu sediu la Edmonton (vestul Canadei) într-un comunicat.

Deputaţii luxemburghezi au adoptat în iunie o lege autorizând canabisul în scopuri medicale, însă într-un cadru foarte restrictiv corelat condiţiilor de sănătate şi de rezidenţă. Guvernul liberal al acestei mici ţări de 600.000 de locuitori a anunţat luni că doreşte de asemenea să depenalizeze producţia şi utilizarea în scop recreativ a acestei plante. Aurora Cannabis Inc. este unul din marii protagonişti ai pieţei de canabis canadian, în plină dezvoltare după ce această ţară a devenit a doua din lume care a autorizat consumul recreativ de marihuana, la 17 octombrie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel