Campionatul Mondial de Fotbal 2018. Anchetă după meciul Uruguay-Egipt

CM 2018
CM 2018

FIFA a deschis o anchetă ca să înţeleagă de ce meciul Uruguay - Egipt (1-0) s-a jucat pe un stadion cu multe locuri goale, în oraşul rus Ekaterinburg, vineri, în a doua zi a Cupei Mondiale de fotbal 2018.

Ekaterinburg Arena, cel mai estic dintre stadioanele acestui turneu, a avut multe scaune portocalii neocupate la acest meci. Doar sectoarele de la extremităţile terenului, în spatele porţilor, au fost cu adevărat pline, unul cu fani uruguayeni, celălalt cu egipteni.

FIFA asigurase că pentru acest meci fuseseră vândute aproape toate biletele. "Putem confirma că au fost vândute 32.278 de bilete pentru meciul dintre Egipt şi Uruguay de la Ekaterinburg, stadionul având o capacitate de 33.061 de locuri", a indicat un purtător de cuvânt al forului fotbalistic mondial. "Faptul că numărul (suporterilor) prezenţi nu corespunde cu numărul biletelor vândute se poate datora mai multor factori, în legătură cu care FIFA anchetează în acest moment", a adăugat el.

Potrivit FIFA, peste 2,5 milioane de bilete au fost atribuite pentru Mondialul 2018, care a început joi şi se încheie pe 15 iulie. Organizatorii ruşi au asigurat că au fost deja vândute aproape toate biletele, 46% dintre acestea fiind cumpărate de ruşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel