Urmărește emisiunea live


Campania de donare de sânge 'Blood Network' revine la Ploieşti. Primești cadou bilet la UNTOLD

Campania de donare de sânge 'Blood Network' revine la Ploieşti. Donatorii primesc bilet la UNTOLD. Foto: Facebook - UNTOLD
Campania de donare de sânge 'Blood Network' revine la Ploieşti. Donatorii primesc bilet la UNTOLD. Foto: Facebook - UNTOLD

Campania de donare de sânge 'Blood Network' revine la Ploieşti, iar donatorii vor primi un bilet gratuit de participare la festivalul UNTOLD, ediţia 2022.

Primăria Ploieşti şi Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti sunt din nou parteneri în cadrul unei campanii speciale de donare de sânge 'Blood Network' iniţiată de organizatorii festivalului UNTOLD.

Campania are loc la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploieşti, în perioada 13-14 noiembrie, în intervalul orar 8,00-14,00. Persoanele care îndeplinesc toate condiţiile de donare şi participare la campanie vor primi din partea organizatorului UNTOLD SRL un bilet gratuit de participare la festivalul cu acelaşi nume, ediţia 2022, pentru prima zi de desfăşurare a festivalului, precum şi un tichet valoric, în cuantum de 100 lei, din partea Asociaţiei Untold, pe care îl pot utiliza pentru efectuarea de cumpărături într-un anumit lanţ de magazine.

'Prin intermediul acestei acţiuni se doreşte încurajarea donării de sânge, un dar nepreţuit care salvează semeni. Campania Blood Network se desfăşoară, anual, în mai multe oraşe din ţară. Municipiul Ploieşti este oraşul în care au donat sânge cei mai mulţi oameni, în cadrul ediţiei care s-a desfăşurat în vara acestui an', conform unui comunicat al Primăriei Ploieşti. 

Donați sânge și țineți lumea pulsând!

'Donarea de sânge înseamnă categoric viață. Să ne gândim că pot exista în spitale acum pacienți care așteaptă intervenții chirurgicale sau care au diverse probleme de sănătate, iar lipsa de sânge le pune viața în pericol. Donarea de sânge înseamnă salvarea de vieți. Tocmai din acest motiv spunem deseori că sângele înseamnă viață - viață pentru semenii noștri sau poate chiar pentru cineva drag nouă. În anumite perioade medicii se confruntă cu deficit de sânge în diverse spitale. Vă îndemnăm să donați sânge. Sângele donat de cei a căror stare de sănătate permite donarea, salvează vieți. Donarea de sânge este o acțiune voluntară și umanitară. Avem nevoie de dvs, donatorii de sânge, pentru semenii noștri! Știați că din sângele pe care îl donați o dată ajutați medicii să salveze 3 persoane?', a declarat prof. univ. dr. Cătălina Poiană, Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București.

Statistic, România ocupă printre ultimele locuri în Europa în ceea ce privește donarea de sânge. Colegiul Medicilor din Municipiul București trage un semnal de alarmă și precizează că sunt situații în care intervenții chirurgicale sunt amânate din cauza lipsei de sânge. Citește AICI continuarea articolului!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel