Camilla, omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, în primul său discurs în calitate de Regină Consoartă. "Draga mea soacră..."

Camilla, omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, în primul său discurs în calitate de Regină Consoartă. "Draga mea soacră..." / Foto: Instagram Royal Family / Clarence House
Camilla, omagiu adus Reginei Elisabeta a II-a, în primul său discurs în calitate de Regină Consoartă. "Draga mea soacră..." / Foto: Instagram Royal Family / Clarence House

Camilla i-a adus un omagiu Reginei Elisabeta a II-a, în primul său discurs în calitate de Regină Consoartă.

Camilla a folosit primul ei discurs în calitate de Regină Consoartă pentru a vorbi cu căldură despre cât de mult îi este dor de "draga ei soacră" Regina Elisabeta a II-a, scrie Sky News.

Vorbind la o recepție în cadrul Palatului Buckingham pentru câștigătorii Concursului de eseuri Queen’s Commonwealth 2022, Camilla a spus: "Nu pot începe fără să-i aduc un omagiu scumpei mele soacre, regretata Majestate, care este mult în gândurile noastre astăzi și de care este ne este atât de dor tuturor".

Reflectând asupra impactului pe care moartea Reginei l-a avut asupra Familiei Regale, ea a continuat să spună: "În ultimele luni, soțul meu și cu mine ne-am bucurat enorm de mesajele de condoleanțe pe care le-am primit și le primim în continuare din cele patru colţuri ale lumii.Ne-au reamintit că anume cuvântul scris are o capacitate unică de a conecta, de a vindeca, de a liniști și de a oferi speranță, chiar și în mijlocul durerii".

Camilla, citat din Regina Elisabeta I

Camilla a folosit, de asemenea, ocazia pentru a reaminti audienței de dăruirea neclintită a Reginei față de Commonwealth. Ea a reamintit mulțimii că regretatul monarh a fost patronul Societății Regale Commonwealth din 1952 și a descris cum "viziunea sa de a îmbunătăți viața și perspectivele tuturor cetățenilor din Commonwealth a rămas, după cum știți, foarte aproape de inima ei".

Făcând aluzie la un citat din prima Regină Elisabeta, ea a adăugat: "În această dată, 17 noiembrie, regina Elisabeta I a urcat pe tron, în 1558. Ea a spus odată despre ea însăși că, deși era conștientă de meritele monarhilor care o precedaseră, oamenii  "nu au avut niciodată niciunul care să îi iubească mai bine". O descriere care s-ar putea aplica la fel de bine reginei Elisabeta a II-a și dragostei ei de durată pentru Commonwealth".

La recepția de la Palatul Buckingham au participat câștigătorii concursului de eseuri Commonwealth din 2022 și familiile acestora, precum și alte figuri literare.

Fotografia care "i-a împins pe Prințul Harry și pe Meghan Markle să părăsească Familia Regală", dezvăluită de un expert

Fotografia care i-a împins pe Prințul Harry și Meghan Markle să părăsească Familia Regală a fost dezvăluită de un expert. Poza, aparent fericită, a fost făcută la Buckingham Place în 2020 și îi înfățișează pe regretata Regină Elisabeta a II-a, Prințul William și pe Regele Charles sprijinindu-și o mână pe umărul Prințului George, scrie The Sun.

Potrivit autorului regal Andrew Morton, imaginea, lansată cu doar câteva zile înainte ca Harry și Meghan să anunțe că își schimbe radical viața, a fost punctul de rupere de Familia Regală.

În cartea sa "Meghan: A Hollywood Princess", Morton a scris: "Cuplul regal a bănuit că întreaga instituție conspira împotriva lor. După cum au văzut ei, dovezile erau peste tot în jurul lor. Codul nerostit era simplu: viitorul monarhiei era asigurat, cu sau fără Meghan și Harry".

Deși au existat o serie de probleme care au dus în cele din urmă la îndepărtarea cuplului de Familia Regală, Moreton crede că această fotografie a fost un "apel de trezire". Vezi foto AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel