Camilla, ducesa de Cornwall,  testată pozitiv pentru COVID-19

Camilla, ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru COVID, potrivit unui comunicat de la Clarence House.

„Alteța Sa Regală Ducesa de Cornwall a fost testată pozitiv pentru COVID-19 și se autoizolează. Continuăm să respectăm recomandările guvernamentale", a anunţat luni biroul de presă de la Clarence House, reşedinţa oficială a prinţului Charles.

Camilla, în vârstă de 74 de ani, vaccinată cu trei doze, a contractat noul coronavirus pentru prima dată la doar câteva zile după ce prinţul de Wales, în vârstă de 73 de ani, a fost testat pozitiv pentru a doua oară, săptămâna trecută. În comunicatul de luni, Clarence House nu a oferit actualizări despre starea de sănătate a prinţului Charles şi nici detalii despre starea ducesei Camilla.

Vezi și: Prințul Charles își reneagă fratele? Andrew nu mai poate merge la Windsor

Potrivit unor surse citate de Daily Mail,Camilla, în vârstă de 74 de ani, este vaccinată cu trei doze și s-a izolat încă de când a aflat că soțul ei este bolnav de COVID-19. Între timp, însă, și testul ei s-a pozitivat, rezultatul fiind comunicat în cursul zilei de luni.

Camilla se află la prima luptă cu această boală, în timp ce soțul ei,prințul Charles, a mai fost bolnav și anul trecut, în luna martie.

Vezi si: Camilla va purta titlul de regină a Marii Britanii. Ce se ascunde, de fapt, în spatele gestului Reginei Elisabeta 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel