Camilla va purta titlul de regină a Marii Britanii. Ce se ascunde, de fapt, în spatele gestului Reginei Elisabeta

Camilla va purta titlul de regină a Marii Britanii. Ce se ascunde, de fapt, în spatele gestului Reginei Elisabeta / Foto: Instagram The Royal Family
Camilla va purta titlul de regină a Marii Britanii. Ce se ascunde, de fapt, în spatele gestului Reginei Elisabeta / Foto: Instagram The Royal Family

Află în articol ce se ascunde în spatele gestului Reginei Elisabeta a II-a care a declarat că doreşte ca ducesa de Cornwall, Camilla, să fie cunoscută sub numele de regina consoartă atunci când prinţul Charles va deveni rege.

Regina Elisabeta a II-a a declarat că își doreşte ca Ducesa Camilla să fie cunoscută sub numele de regina consoartă atunci când prinţul Charles va deveni rege. Anunțul său deschide calea pentru ca, în viitor, Ducesa de Cornwall să fie cunoscută ca regina Camilla.

Camilla Parker Bowles este una dintre cele mai importante femei din viața Prințului Charles, iar implicarea ei în mariajul dintre Prințul Charles și Prințesa Diana este cunoscută de o lume întreagă. 

Prințesa Diana a fost iubită de cea mai mare parte a Marii Britanii, dar și de oameni din întreaga lume, dar cu toate acestea, familia, cea care trebuie să-i fie alături nu a făcut-o.

Din acest motiv și pentru că la un moment dat Prințesa Diana a dat-o de gol în ceea ce privește relația extraconjugală pe care Prințul Charles o avea, britanicii nu o vor ierta pe Camilla, chiar dacă ea s-a căsătorit între timp cu Charles și au trecut decenii de atunci.

În ciuda faptului că britanicii nu o vor, Regina Elisabeta s-a folosit de sărbătoarea Jubileului de platină pentru a-și exprima "dorința sinceră" ca Ducesa de Cornwall să devină "Regină Consoartă".

Ce se ascunde în spatele gestului Reginei Elisabeta

Regina Elisabeta a anunțat la sărbătorirea a 70 de ani de când este pe tron că își dorește ca Ducesa de Cornwall să preia titlul de "Regină Consoartă" atunci când Prințul Charles va deveni Rege. Aceasta este o schimbare majoră de poziție, care a surprins societatea britanică și a declanșat comentarii acide.

Anunțul Reginei nu este un decret sau un ordin, dar pregătește terenul pentru viitoarea "Regina Camilla a Marii Britanii" și clarifică situația titlului soției Prințului Charles. 

Mai mult, potrivit experților regali, Regina s-a folosit de aniversarea celor 70 de ani de când este pe tron ​​pentru a privi către viitor și a asigura continuarea monarhiei britanice. Săptămâna trecută a devenit public faptul că regina îi va oferi Camillei patronajul regal al Teatrului Național, un titlu deținut anterior de Meghan Markle.

Jack Royston, corespondent regal pentru Newsweek a explicat că Regina a răspuns la două probleme cu acest anunţ: incertitudinea cu privire la titlul Camillei și speculațiile cu privire la cine o va urma pe tron. Citește continuarea pe Radio DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel