Călinescu, subiectul zilei, "e peste orice perversă plăcere"

[] []

14 noi 2017 / 23:06
Salveaza PDF Comentarii

"Livulicăăăă"... ai intrat, iar, în gura lui Călinescu! Cam aşa se poate spune după ultima postare de pe facebook a actorului Florin Călinescu.

Călinescu începe simplu: "Livulica, am inteles de ce nu ai vizitat DNAul vineri."

Şi ajunge, evident, la subiectul intens mediatizat în aceste zile: "Nu puteai sa mergi in mijlocul micilor pesedisti, in cârca cu ditamai mortul teldrum, pe care tu il socoteai ingropat bine mersi. Dar, ce sa vezi...l-au resuscitat dusmanii tai, ai neamurilor tale, tovarasilor tai, si tuturor celorlalti angrenati in corala teldrum, niste procurori inconstienti, care vor sa te distruga pe tine, partidul, adica pe tine, familia, adica pe tine, euroiul, adica pe tine, programul de guvernare, adica pe tine, tara, adica pe tine si asa mai departe, tot ce misca- n tara asta, râul, ramul, adica pe tine."

Actorul, în stilu-i caracteristic, nu-l uită nici pe fostul şef, apoi subaltern, Victor Ponta: "Ba, nene, dar tocmai victoras sa se repeada la beregata ta, atat de incercata de jugul a ceea ce tu crezi ca e politica, e peste orice perversa placere pe care mi-o puteam imagina.
Pentru aceste orgasme, intelectuale, bineinteles, victoras, eu iti multumesc." îşi încheie Călinescu tirada de pe facebook.

[citeste si]loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3