Călinescu, subiectul zilei, "e peste orice perversă plăcere"

"Livulicăăăă"... ai intrat, iar, în gura lui Călinescu! Cam aşa se poate spune după ultima postare de pe facebook a actorului Florin Călinescu.

Călinescu începe simplu: "Livulica, am inteles de ce nu ai vizitat DNAul vineri."

Şi ajunge, evident, la subiectul intens mediatizat în aceste zile: "Nu puteai sa mergi in mijlocul micilor pesedisti, in cârca cu ditamai mortul teldrum, pe care tu il socoteai ingropat bine mersi. Dar, ce sa vezi...l-au resuscitat dusmanii tai, ai neamurilor tale, tovarasilor tai, si tuturor celorlalti angrenati in corala teldrum, niste procurori inconstienti, care vor sa te distruga pe tine, partidul, adica pe tine, familia, adica pe tine, euroiul, adica pe tine, programul de guvernare, adica pe tine, tara, adica pe tine si asa mai departe, tot ce misca- n tara asta, râul, ramul, adica pe tine."

Actorul, în stilu-i caracteristic, nu-l uită nici pe fostul şef, apoi subaltern, Victor Ponta: "Ba, nene, dar tocmai victoras sa se repeada la beregata ta, atat de incercata de jugul a ceea ce tu crezi ca e politica, e peste orice perversa placere pe care mi-o puteam imagina.
Pentru aceste orgasme, intelectuale, bineinteles, victoras, eu iti multumesc." îşi încheie Călinescu tirada de pe facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel