CĂLIN POPESCU TĂRICEANU nu renunță la Președinție

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU se gândește la o candidatură independentă la Preşedinţia României, după ce a eșuat cu formarea unui nou partid.  

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU:  "Pot să iau în calcul, dar e prea devreme acum ca să mă pronunţ în această direcţie".

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU a spus că, după lansarea Grupului de iinţiativă pentru păstrarea identităţii liberale, se va discuta şi despre candidatura la prezidenţiale.

"Ceea ce este mai important acum ar fi ca acest apel să fie însoţit de o formulare clară către PNL, către liderii care consideră că trădarea electoratului nu are niciun fel de consecinţă, că respectarea angajamentelor nu este un lucru de luat în seamă. M-aş bucura ca un astfel de apel să însemne renunţarea la discuţiile privind o alianţă sau fuziune cu PDL şi acest apel ar fi bine să se refere şi la revenirea PNL la familia care l-a consacrat", a mai declarat CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. El a precizat că, din punctul de vedere al Statutului PNL, este membru al partidului.

Citește și: Tăriceanu joacă șah cu PNL. Platforma sa va fi și în INTERIORUL PNL

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU. "E neplăcut să spun, am văzut atitudinea domnului preşedinte interimar, Iohannis, care mă surprinde şi care pare să interpreteze de fiecare dată Statutul în modul în care îi convine. În ceea ce priveşte interpretarea domniei sale, este de nerecunoaştere a calităţii de membru, însă într-o serie de chestiuni absolut vitale pentru PNL (...) le desconsideră şi acţionează, după părerea mea, nestatutar", a mai arătat Tăriceanu.

El a menţionat că liderul interimar al PNL are trebui să "facă gestul" de a discuta cu el despre Statutul de membru al PNL, "chiar dacă este nestatutar".

Citește și: Tăriceanu, anunț ÎNGRIJORĂTOR: "Sunt trist și mâhnit. Din păcate..."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel