Tăriceanu, anunț ÎNGRIJORĂTOR: "Sunt trist și mâhnit. Din păcate..."

Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a fost invitat la Antena 3, în emisiunea lui Adrian Ursu, unde a vorbit și despre cum fuziunea PNL cu PDL îi poate aduce beneficii directe lui Traian Băsescu.

"I-am urmărit evoluțiile lui Klaus Iohannis. Sunt anumite accente care trebuie subliniate și care nu fac altceva decât să îmi aduce o îngrijorare suplimentară. Anticiparea pe care am făcut cu evoluția PNL-ului pare să prindă din ce în ce mai mult contur. Această fuziune dintre PNL și PDL înseamnă să îi fie servit pe masă lui Traian Băsescu tot ce își dorește. Această mișcare îl va aduce pe Băsescu, din nou, în prim planul politicii românești. Indiferent dacă se va păstra titulatura de PNL, în cazul unei fuziuni PNL va fi un alt partid politic, cu o altă ideologie", a spus Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.

VEZI ȘI: SCENARIUL de care se teme Iohannis. "Nu ar fi de dorit"

El a mai zis că PNL-ul este amenințat cu dispariția. "Mi-e teamă că acesta este cel mai mare risc, să dispară PNL. Sunt mulți care își dau seama că există această perspectivă nefericită. Din păcate, nu sunt foarte mulți. Elementul decisiv va apărea în următoarea perioadă. Sunt trist, sunt mâhnit, dar nu lipsit de speranță", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel