SCENARIUL de care se teme Iohannis. "Nu ar fi de dorit"

iohannis
iohannis

Klaus Iohannis a fost invitatul emisiunii "După 20 de ani" unde a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe scena politică.

VEZI ȘI: Cum arată Carmen Iohannis. "E cea mai frumoasă soție de politician"

Întrebat de ce crede că el ar fi mai bun la președinție decât Cătălin Predoiu, Klaus Iohannis a spus că nu poate să răspundă. De asemenea, liderul interimar al PNL spune că nu-și dorește, ca după Congresul PNL, să se ajungă în alianța PNL-PDL la o negociere "după alte criterii" pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidențiale.

"Dumneavoastră îmi puneți o întrebare la care nu pot să vă răspund. Eu mă consider un candidat bun, dar evident că și domnul Cătălin Predoiu este un candidat bun. Nici nu vreau să fac eu o afirmație de genul cine va fi ales și nimeni nu ar putea să o facă. Eu vorbesc acum despre mine ca un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL. După ce Congresul PNL va stabili cine este candidatul la alegerile prezidențiale, vom intra într-o fază de sondaje și vom vedea ce este de făcut. Se ia o decizie politică pentru cel care este mai bine poziţionat. Dacă sondajele arată că au intenție de vot aproximativ egală, potenţial de creştere asemănător, va trebui fie aprofundată sondarea, fie decizia politică va trebui luată după alte criterii, ceea ce nu este de dorit", a declarat Klaus Iohannis la ProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel