Tăriceanu joacă șah cu PNL. Platforma sa va fi și în INTERIORUL PNL

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, rade tot în PNL. Se vrea și candidat la Președinție- independent, dar și salvator al PNL de PDL și PPE. Noua sa platformă politică va și în interiorul PNL, și în afara lui. Va fi salvarea PNL, potrivit lui Călin Popescu Tăriceanu. 

"Conform statutului, sunt membru PNL, însă nu pot să nu subliniez că am văzut atitudinea președintelui interimar, domnul Iohannis, care mă surprinde și care pare să interpreteze de fiecare dată statutul în modul în care îi convine. Interpretarea domniei sale este de nerecunoaștere a calității de membru, însă într-o serie de chestiuni care sunt absolut vitale pentru viitorul PNL — fuziunea cu PDL, părăsirea grupului ALDE și a familiei liberalilor europeni, care sunt înscrise negru pe alb în statut — le desconsideră și acționează, după părerea mea, nestatutar", a afirmat președintele Senatului, potrivit Agerpres. Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că joi va avea loc evenimentul de lansare a Grupului de inițiativă pentru păstrarea identități liberale. 

Cât despre candidatura la alegerile prezidențiale, Călin Popescu Tăriceanu spune: "Pot să o iau în calcul (o candidatură independentă la prezidențiale — n.r.), dar e prea devreme acum ca să mă pronunț în această direcție.

VEZI și: ULTIMATUM pentru PNL

În momentul de față sunt focalizat pe ceea ce se întâmplă în PNL, pe această problemă. Grupul de inițiativă se constituie ca un semnal de alarmă pentru derapajele pe care PNL le înregistrează în acest moment, mă refer la abaterile de la statut, la deciziile privitoare la fuziunea cu PDL, la părăsirea familiei liberalilor europeni și trecerea în familia populară la nivelul Parlamentului European". 

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a precizat că Grupul de inițiativă va fi și în interiorul, și în afara PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel