Calendarul ortodox 2016 va avea o replică. Calendarul științific 2016, tipărit în 10.000 de exemplare

Asociaţia Secular–Umanistă din România (ASUR) a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru tipărirea Calendarului științific pe 2016. Documentul, care se va tipări în 10.000 de exemplare, va fi distribuit în școlile și liceele din întreaga țară. Organizația vrea, astfel, să-i pună la curent pe elevi cu cele mai importante descoperiri științifice care ne-au influențat viața de-a lungul secolelor.

Proiectul, derulat de Asociaţia Secular–Umanistă din România (ASUR), se află la a șase ediție. Pentru realizarea lui, reprezentanții ASUR au nevoie de 2.500 de euro, bani pe care vor să-i obțină în urma unei campanii de strângere de fonduri derulată pe site-ul wearehere.ro/p/calendar-stiintific-asur-2016, citat de Click.

Fiecare zi din calendar va fi însoțită de o descriere succintă a importanței ei din punct de vedere științific (descoperiri care ne-au schimbat viața, nașterea sau moartea unor oameni de știință celebri). „Calendarul are deja fani în toate colțurile țării. Mii de elevi și profesori așteaptă la fiecare final de an noua ediție a calendarului. Din experiența noastră, dotarea sălilor de clasă cu astfel de calendare costă în medie 10 euro per școală. Sperăm ca susținătorii acestui proiect să ne ajute să realizăm calendare pentru cel puțin 200 de școli și licee din întreaga țară. Până în prezent, am reușit să strângem un sfert din suma necesară finanțării proiectului, cu ajutorul a peste 40 de susținători, cărora le mulțumim", a declarat Monica Belițoiu, director executiv ASUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel