Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 17 iulie 2019 - Cui trebuie să-i spui "la mulți ani!"

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 17 iulie 2019 - Cui trebuie să-i spui "la mulți ani!". Pe data de 17 iulie, românii prăznuiesc un mare sfânt.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 17 iulie 2019 - Cui trebuie să-i spui "la mulți ani!". Sfânta Marina a primit învăţătura despre Hristos la vârsta de doisprezece ani. După moartea mamei sale, tatăl său nu a mai considerat-o fiica sa şi a început să o urască pentru credinţa ei în Hristos.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 17 iulie 2019 - Cui trebuie să-i spui "la mulți ani!". Într-o zi, a plecat cu oile tatălui său la câmp. Aici s-a întâlnit cu eparhul Olimvrie, un mare prigonitor al creştinilor. Acesta s-a hotărât să o ia de soţie. Însă, când a aflat că este creştină a cerut să fie luată şi dusă în cetate spre a fi chinuită, scrie crestinortodox.ro. A fost bătută din cap până în picioare şi aruncată în temniţă.

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 17 iulie 2019 - Cui trebuie să-i spui "la mulți ani!". Aici, sub chipul unui şarpe, diavolul s-a încolăcit în jurul capului ei ca să o omoare. Când Marina s-a însemnat cu semnul Sfintei Cruci, şarpele a crăpat, iar ea a fost înconjurată de o lumină cerească

Calendar Creștin Ortodox. Sărbătoare 17 iulie 2019 - Cui trebuie să-i spui "la mulți ani!". În acel moment Sfânta Marina s-a vindecat de toate rănile ei. În următoare zi a fost aruncată în foc şi în apă, dar le-a îndurat pe toate că şi când ar fi fost în trup străin. După aceste pedepse a fost condamnată la moarte prin decapitare. Sfânta Marina a trecut la cele veşnice la vârsta de 15 ani, în anul 270.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel