Calculul simplu al cărui rezultat poate fi tragic

Mașină de poliție
Mașină de poliție

Un calcul matematic simplu poate avea un rezultat tragic, anunţă Poliţia Română într-un mesaj adresat şoferilor. 

Un calcul simplu poate avea un rezultat tragic. O anunţă Poliţia Română care încearcă, într-un mod inedit, să atragă atenţia şoferilor asupra pericolelor la care se expun atunci când circulă cu viteză excesivă. 

"Dacă un șofer are de parcurs o distanță de 100 de km pe autostradă și circulă cu viteza legală de 130 km/h, atunci el ajunge la destinație în 46 de minute.Dacă același șofer alege să circule cu 190 km/h, în cât timp ar ajunge? Pentru 15 minute, merită riscul de a pune în pericol viața ta, a prietenilor sau a familiei?

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 57 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 km/h", anunţă Poliţia Română. 

[citeste si]

Zeci de şoferi prinşi circulând cu viteze de peste 180 km/h

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat, săptămâna trecută, 57 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 km/h, pe autostrada A3.

În perioada 2 – 6 mai a.c., poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliției Române au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulație și pentru siguranța traficului rutier. 57 de persoane au primit sancțiuni contravenționale pentru depășirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 km/h.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel