Câinele ajuns primar. La ceremonia de învestire a fost pus să scoată limba - VIDEO

Parker este un câine din rasa Bernese Mountain Dog extrem de iubit de comunitatea în care trăiește și care a fost recompensat cu titlul de primar onorific pentru a impulsiona turismul în zonă.

Orașul american Georgetown, în loc de politică, promovează „paw-litică" și pe Parker, reprezentantul adorabil al zonei de schi Loveland.

În desfășurarea unei ”campanii de amabilitate și zâmbete pentru toți”, Parker a fost votat recent primarul onorific al orașului Georgetown de către consilierii locali. Cu o cravată patriotică și cu ochelari foarte bine desenați, el a fost învestit oficial pe 18 februarie.

"Este oficial. Sunt primarul onorific al orașului Georgetown, Colorado!" a spus el pe pagina sa oficială de Facebook. ”Ce noapte uimitoare. Mulțumesc personalului din orașul Georgetown, serviciilor de urgență din Clear Creek și prietenilor. Sunt onorat să fiu primar onorific. "

Câinele din rasa Bernese Mountain Dog are 3 ani și este popular printre schiori și iubitorii de animale din toată lumea, este un fan al sporturilor din Colorado și este, de asemenea, un aliat important al comunității cu dizabilități din Colorado. 

La ceremonia de învestitură a fost pus să scoată limba ca semn al acceptului funcției:

VIDEO

"Tabăra ”Easter Seals” din Rocky Mountain Village este o oprire obișnuită pentru Parker, unde oferă tuturor dragoste, îmbrățișări și pupici pentru uimitorii patroni ai taberei", mai spune site-ul său oficial.

Pe lângă îndatoririle sale în zona de schi Loveland și Eastern Seals, Parker este, de asemenea, cunoscut că este prieten cu Denver Broncos, Colorado Rockies și alte personalități de știri din toată țara, relatează site-ul ourcommunitynow.com. În timpul liber, primarul onorific al orașului Georgetown îi place să se joace și să călătorească pe munții din jur.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel