Cadavre umane, într-o expoziție la Antipa. Vezi prețul biletelor

humanbodyexpozitieantipa1
humanbodyexpozitieantipa1

The Human Body, În premieră în România, expoziția cuprinde peste 200 de corpuri umane reale, care, în urma disecţiilor la nivelul organelor şi ţesuturilor, redau o perspectivă tridimensională și unică asupra a ceea ce se află sub piele.

”Scopul expoziției este să captiveze, lumineze și să educe vizitatorii prin frumusețea și știința corpului uman. The Human Body își poartă vizitatorii într-o călătorie uluitoare prin galeriile ce prezintă componentele esențiale ale anatomiei umane.”, precizează organizatorii expoziției pe www.thehumanbody.ie . În același timp, oamenii vor avea ocazia să vadă, în cadrul expoziției, efectele obezității, ale fumatului sau ale altor afecțiuni asupra organismului uman.

Corpurile umane au fost donate către Dalian Hoffen Bio-technique Laboratory, sunt nerevendicate, iar moartea s-a produs din cauze naturale, potrivit Mediafax.

Această expoziție a mai avut loc în orașe precum Londra, Barcelona, Budapesta, Praga, Viena, Amsterdam, Kiev, exponatele fiind văzute de către milioane de oameni.

Puteți vizita expoziția începând cu data de 22 martie până pe 30 iunie, zilnic de marţi până duminică inclusiv, între orele 10.00 – 20.00.

Un bilet pentru adulți costă 50 lei de persoană de marți până vineri, iar în weekend intrarea e 60 lei de adult. Pensionarii sau studenții plătesc 40 lei de persoană în intervalul marți - vineri, iar în weekend 50 lei. Copiii între 7 și 18 ani plătesc 32 de lei pentru un bilet, marți - vineri, iar în weeked 40 lei. În cazul grupurilor care au mai mult de 10 copii, intrarea la expoziție costă 30 lei de persoană. Copiii sub 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Biletele au fost puse în vânzare de miercuri, 6 martie. Tichetele se pot cumpăra online, prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești) sau în două rate lunare, prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15. Adulții care achiziționează bilete în avans, în perioada 6 martie - 21 martie, beneficiază de un discount de 20%. Oferta este valabilă numai pentru adulți și este diponibilă în număr limitat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel