Buzăianu și Zamfir, IRONIE la adresa lui Badea și Prelipceanu. "Ne-a preluat moda"/ "Să și-o pună pe sprâncene"

Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir i-au ironizat pe Mircea Badea și Cosmin Prelipceanu în ceea ce privește masca de protecție. 

Odată cu obligativitatea purtării măștii, Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir și-au propus în emisiunea de vineri să lanseze în rândul televiziunilor o modă, în contextul în care legea nu e permisivă și nu specifică dacă și prezentatorii TV trebuie sau nu să poate masca la televizor.

"Noi am vrut să lansăm o modă și pe această cale vrem să-l salutăm pe omologul, pe colegul de breaslă de la Antena 3, pe Mircea Badea, care ne-a urmat exemplul și a preluat această modă", a spus Răzvan Zamfir.

"Nu e prima dată când preia moda de la noi. Și atunci când ne-am pus geaca de piele ca cea a lui Marcel Vela, la două săptămâni a apărut și el", a completat Radu Buzăianu.

"E cazul să semnalăm și să-l felicităm pe această cale. Iată, se formează un lanț al solidarității și al constiinciozității profesionale. Ne-ar fi plăcut să nu fie doar Mircea Badea singurul realizator tv care preia modelul nostru și îl implementează în propria emisiune. Mi-ar fi plăcut să fie și la alte posturi de televiziune la fel de multă responsabiolitate", a mai spus Zamfir. 

Ironia la adresa lui Cosmin Prelipceanu

"Mie mi-ar plăcea să-l văd și pe Prelipceanu așa, preluând exemplul. El poate să-și pună masca, pentru că nu-i știrbește nicicum din personalitate", a spus Buzăianu.

"În sensul propriu, să-și pună masca pe sprâncene că acolo e centrul de interes. Poate domnul chiar are masca pe față și noi nu ne-am dat seama, deci nu aș vrea să speculăm. Dar e bine că două zile mai târziu, domnul Mircea Badea folosește masca așa că-l felicităm și-l salutăm", a continuat Răzvan Zamfir.

Punga pe față, modă internațională

Buzăianu și Zamfir au lansat o modă preluată și de presa internațională, cea cu punga pe față.

"În România am venit cu măscuță, pe piața interațională am venit cu punguță. Au fost cele două modele pe care noi le-am testat pe piațele autohtone și internaționale", a glumit Răzvan Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel