Busu a ajuns din nou la spital. Anunțul medicilor

Florin Busuioc
Florin Busuioc

Apar detalii noi despre prezentatorul meteo Florin Busuioc. 

Florin Busuioc a ajuns din nou la spital, de data aceasta pentru un nou set de analize, potrivit unor surse din cadrul spitalului la care a fost.

"Starea lui este una bună, nu trebuie să îşi facă probleme, însă, ATENŢIE, îi este interzisă suprasolicitarea de orice fel", au mai spus aceleași surse.

Busu a suferit un infarct, în noiembrie 2018, care putea să-i fie fatal.

VEZI ȘI Cum arăta Busu înainte de infarct. Ultimele imagini - video

Refăcut aproape în totalitate, Florin Busuioc s-a întors, în a treia zi din 2019, la trustul PRO. Acum, prezentatorul TV are o cu totul altă viață, trăieşte după noi reguli și respectă cu stricteţe sfaturile medicilor.

Am renunțat la știrile de dimineață


Florin Busuioc a vorbit, recent, despre viaţa de după infarct: "Momentan, am renunțat la știrile de dimineață, la teatru și la orice alt proiect aș mai fi avut. Iar pentru o vreme, iese din calcul emisiunea de travel culinar pe care intenționam să o fac", a spus actorul, care a vorbit şi despre marele său viciu, la care a fost nevoit să renunţe - fumatul.

Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi


Întrebat cât de greu a fost să renunţe la ţigări, Florin Busuioc a povestit: "Am fumat 37 de ani, 3 pachete pe zi. Iar acum, când m-am lăsat, în urma acestui atac de inimă, m-am lăsat fără nici un fel de problemă. După ce mi-am revenit, nu am mai simțit nevoia să fumez și nici acum nu simt. A fost ca un dat, pur și simplu mi s-a șters din memorie că am fumat. Nu mi-a rămas absolut nimic în minte: nici gest, nici gust, nici miros, nici nevoie, nimic".

CITEȘTE ȘI Busu, detalii noi. Ce se întâmplă cu prezentatorul TV: Mi s-a șters din memorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel