Buget 2019, noi critici de la Cotroceni. Lider PSD, prima reacție din partid

PSD
PSD

Dumitru Buzatu, președintele PSD Vaslui, a reacționat imediat după ce Palatul Cotroceni a continuat seria atacurilor la adresa Guvernului pe tema bugetului, printr-o declarație de presă a consilierului prezidențial, Cosmin Marinescu.

"Nu e vorba de nicio critică, domnul Iohannis, printr-un soi de portavoce, dă citire unui text inventat. Domnul Iohannis nu are nici aparatul necesar pentru a construi un buget, nici disponibilitatea de a accepta un buget, cel care prezinta lucrurile utilizeaza un limbaj fals stiintific, dar nu poate sa ascunda intentia presedintelui Iohannis de a tergiversa cat mai mult lucrurile.

In cei 4 ani, presedintele a fost de acord cu bugetul, a dat vreodata dovada de intelegere, când n-a fost obligat de CCR? Tot spera ca noi il vom suspenda, speranta e desarta, ca nu-l vom suspenda si asteptam sa epuizeze toate mijloacele de pacalire a cetatenilor romani pe care noi le vom devoala cu incredere ca rezultatele din anii precedenti i-au convins pe cetateni de buna guvernare. Domnul Iohannis incearca sa intoarca pe dos aceste rezultatele", a declarat Dumitru Buzatu la postul de televiziune Digi24.

Vezi și: Buget 2019. Palatul Cotroceni, nou ATAC la adresa Guvernului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel