Urmărește emisiunea live


Bucureștiul, în pragul Codului portocaliu de caniculă, iluminat ca la miezul nopții. Cum sunt risipiți banii contribuabililor

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Bucureștiul, în pragul Codului portocaliu de caniculă, este iluminat ca la miezul nopții pe câteva dintre străzile Sectorului 1.

Miercuri, 29 iunie, orele 16,00. Bucureștiul se află în Cod galben de caniculă emis de Administrația Națională de Meteorologie, cu perspectivă de a trece în Cod portocaliu. Temperatura la sol este de 38 de grade. 

Bulevardul Kiseleff, DN 1, de la Piața Presei Libere spre Băneasa, Stada Poligrafiei, iluminatul stradal funcționează ca în miezul nopții.

Într-o perioadă în care consumul de energie electrică se află pe punctul de a fi restricționat din cauza penuriei de combustibil și a închiderii unor mari unități de producție, Compania Municipală Iluminat Public București SRL care gestionează Serviciul de Iluminat Public al Municipiului București nu credem că a auzit de acest aspect, banii contribuabililor fiind risipiți.

Oare cine va răspunde de acest aspect? Primarul General, Nicușor Dan, poate că se va sesiza la acest fenomen, care nu este singular la nivelul companiilor din subordinea Primăriei Generale.

Zilele trecute, tot pe bulevardul Kiseleff, pe un potop de ploaie, instalațiile de udare ale spațiului verde funcționau din plin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel