București: Stația de metrou Eroilor, inundată de praf

Sursa: Metrorex
Sursa: Metrorex

O cantitate mare de praf a fost degajată duminică, în jurul orei 11:00, în staţia Eroilor, din cauza lucrărilor desfăşurate pe Magistrala 5, antreprenorul lucrărilor fiind avizat pentru a lua măsuri imediate, informează Metrorex.

"Metrorex anunţă că astăzi, 23.06.2019, în jurul orei 11:00, în staţia Eroilor, a fost degajată o cantitate mare de praf, din cauza lucrărilor desfăşurate pe Magistrala 5. Metrorex a avizat de urgenţă antreprenorul lucrărilor pentru a lua măsuri imediate. Se face precizarea că nu a fost vorba despre fum sau despre vreun incendiu", precizează compania.

Magistrala 5 de metrou, respectiv tronsonul din Drumul Taberei, va fi funcţională din luna decembrie, potrivit directorului general al Metrorex, Dumitru Şodolescu. Sâmbătă, 22 iunie, circulaţia rutieră pe bulevardul Eroii Sanitari, pe segmentul dintre strada Sf. Elefterie şi bulevardul Eroilor, şi bulevardul Drumul Taberei, pe segmentul cuprins între intersecţiile cu Valea Ialomiţei şi cu Valea Argeşului, a fost reluată, după ce a fost închisă pentru a fi terminate lucrările la metroul Eroilor-Drumul Taberei.

M5, Secţiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Opera), inclusiv Valea Ialomiţei, va avea aproape 7 kilometri lungime şi este compusă din 10 staţii de metrou şi un depou (Râul Doamnei, Constantin Brâncuşi, Valea Ialomiţei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Tudor Vladimirescu, Favorit, Orizont, Academia Militară, Eroilor 2).

Valoarea totală a proiectului de metrou Drumul Taberei-Eroilor este de 3,4 miliarde de lei. Prin inaugurarea acestei magistrale, Capitala va ajunge la 78 de kilometri de reţea şi la 63 de staţii de metrou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel