Bucureşti, recensământul gropilor. Firea: Aceasta e cea mai mare problemă

Mihai Ciobanu / 12 Martie 2019 / 10:26 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunţat că începând cu jumătatea acestei luni vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului. 

Gabriela Firea a anunţat că au fost numărate gropile care au apărut pe străzile din Bucureşti după sezonul rece când s-a acţionat cu material antiderapant, lucru care a afectat carosabilul. 

"În acest moment, cea mai mare problemă în Bucureşti este faptul că după perioada de iarnă şi acţionarea cu antiderapant sunt foarte multe gropi. Poliţia Locală şi Administraţia Străzilor, cu sprijinul cetăţenilor, au identificat 800 de gropi. Sunt foarte multe gropi, iar singura veste bună e că anul trecut erau 1.000. S-a acţionat deja pe 600 de gropi dar mai sunt de reabilitat în continuare. Fac apel la instituţii şi colegii de la sectoare să ne transmită dacă mai sunt şi alte gropi pe care nu le-am identificat. O dată cu jumătate lunii martie vor începe lucrări extinse de reabilitare a carosabilului. Aşa cum ştiţi, pe perioada iernii se pot face doar intervenţii punctuale, acele plombări", a declarat Gabriela Firea. 

Vezi şi: ANM, prognoza meteo specială pentru Bucureşti

Firea: Aceasta este, acum, cea mai mare problemă


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22