Bucureştenii din Sectorul 3 nu mai plătesc de la 1 octombrie gunoiul menajer

rosal
rosal

Una dintre promisiunile primarului Robert Sorin Negoiţă din campania electorală a fost îndeplinită. Începând cu 1 octombrie locatarii Sectorului 3 sunt scutiți de  la plata taxei pentru ridicarea gunoiului menajer.

"În urma inițiativei primarului Sectorului 3, Robert Sorin Negoiță, și cu susținerea CL al Sectorului 3, compania noastră (ROSAL Grup S.A. n.r.),  a găsit o soluție în urma căreia va presta către dumneavoastră serviciul de ridicare a gunoiului menajer fără contraprestație bănească, facturarea  și încasarea acestuia fiind, începând cu data de 01 octombrie, 2012, anulate", se specifică într-o adresă către asociațiile de proprietari.

"Mai precis , taxa  pentru ridicarea gunoiului menajer de la beneficiarii persoane fizice/asociații de proprietari și/sau locatari, începând cu această dată va fi de 0 (zero) lei", mai precizează comunicatul ROSAL.

 Valoarea acestei taxe era de 9,28 de lei lunar pentru fiecare persoană. "Am încheiat un protocol cu firma de salubritate şi începând cu 1 octombrie cetăţenii din sectorul 3 sunt scutiţi de la plata acestei taxe", a declarat Negoiţă.

 Negoiţă a mai anunțat că, la nivelul sectorului 3, va fi demarată o campanie de responsabilizare socială privind păstrarea curățeniei în spațiul public.

 "Fiecare cetățean al sectorului trebuie să înțeleagă faptul că va primi amendă de 500 de lei atunci când va fi prins de Poliția Locală a Sectorului 3 în timp ce aruncă gunoi într-un spațiu neamenajat special în acest sens. Noi nu vrem să dăm amenzi, dorim curățenie în acest sector pentru că dorim să ne respectăm pe noi înșine. Pentru ca această campanie să se deruleze în condiții optime, avem nevoie ca cetățenii să se implice pentru a se păstra curățenia în sector", a spus primarul sectorului 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel