EXCLUSIV  BRUA. Felix Borcean, primar Caransebeş: Proiect important pentru industrie

Mihai Ciobanu / 10 oct 2018 / 13:28 Salveaza PDF Comentarii
Gaze naturale
Descriere foto: Gaze naturale

Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeş, a acordat un interviu DC News în cadrul căruia a făcut referire şi la proiectul BRUA. 

Felix Borcean, primarul din Caransebeş, a comentat, într-un interviu acordat DC News, asupra proiectului BRUA, apreciind faptul că această investiţie va avea beneficii şi efecte mai mari asupra industriei decât asupra consumului casnic, pentru care sunt şi alte variante.

“Sunt încă multe localităţi care se gândesc la gaz, deşi există variante mai convenabile, însă cetăţenii, inclusiv cei din Caransebeş, se gândesc că a avea locuinţa racordată la reţeaua de gaz natural este mult mai confortabil”, a declarat primarul Felix Borcean.

Cât priveşte proiectul BRUA, edilul apreciază importanţa acestuia şi subliniază faptul că acesta va avea beneficii mai mare pentru ceea ce înseamnă industrie decât consumul casnic. “Eu cred că acest proiect este destinat, în principal, activităţilor industriale şi nu neapărat celor casnice. Dacă ne uităm la ţările din Vest, ele deja folosesc tehnologii mult mai avansate atunci când vine vorba despre consumul casnic”, a mai declarat edilul din Caransebeş.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de Felix Borcean:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26