Brico Depot a preluat magazinele Praktiker

Brico Depot a preluat magazinele Praktiker pentru a concura mai bine Dedeman și Arabesque.

Retailerul de bricolaj Brico Depot a anunțat finalizarea tranzacției prin care preia magazinele rivalului Praktiker România de la omul de afaceri turc Omer Susli.

Această tranzacție creează un concurent mai puternic pentru lanțul de bricolaj Dedeman, controlat de către frații Adrian și Dragoș Pavăl.

Omer Susli preluase franciza Praktiker în anul 2014, odată cu retragerea lanțului german din România, notează libertatea.ro.

Potrivit informațiilor de pe site-ul Ministerului de Finanțe, Praktiker România a încheiat anul 2016 cu o pierdere de 10,8 milioane de lei la venituri totale de 627 de milioane de lei. Compania avea la finele anului trecut 1.536 angajați.

Brico Depot a înregistrat anul trecut pierderi în valoare de 36,2 milioane de lei și vânzări de 657 de milioane de lei. Compania avea 840 de salariați la finele lui 2016.

„Achiziţia Praktiker România ne oferă o prezenţă puternică în toată ţara. Dorim să ne ajutăm clienţii să-şi îmbunătăţească locuinţele şi să le personalizeze şi suntem bucuroşi că tot mai mulţi dintre ei vor beneficia de produse de calitate la preţuri bune. Vom continua investiţiile în toate magazinele pentru a îmbunătăţi experienţa de cumpărare a clienţilor noştri”, a declarat Adela Smeu, director general al Brico Depot România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel