BREXIT. Renate Weber: Vom asista la foarte multe abuzuri

Renate Weber
Renate Weber

Joi seară, Renate Weber a făcut o serie de declarații, la TVR1, în contextul Brexit.

"Din păcate, pentru cetățenii europeni, în general, nu arată bine. Cred că vom asista la foarte multe abuzuri. (...) Noi avem aici ceva istorie. Înțelegerea făcută, în acest moment, între Uniunea Europeană (UE) și Marea Britanie este o înțelegere destul de păguboasă pentru cetățenii europeni. Pe statele membre le-a interesat să se asigure că Marea Britanie o să plătească acele costuri care derivă din Brexit", a spus Renate Weber, joi seară, în cadrul emisiunii România9, moderată de Ionuț Cristache la TVR1, adăugând că este ferm convinsă că "vor avea de suferit".

"Cursa pentru discriminare e deja deschisă. E foarte important. E vorba de viețile unor oameni în viitor", a mai spus Renate Weber.

Scrisori de nemulțumire

"S-a făcut un prim aranjament, ca să spun așa. El trebuie votat acum de Consiliul European. Sunt organizații foarte puternice - și europene și din Marea Britanie – care au scris scrisori de nemulțumire. Lumea își dă seama de dezastrul care va fi", a zis Weber.

[citeste si]

Întrebare despre Klaus Iohannis

În altă ordine de idei, întrebată dacă există o șansă ca Iohannis să ajungă la şefia Consiliului European, a oferit următorul răspuns: "Povestea asta, la Bruxelles, n-am auzit-o de la nimeni".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel