Brexit. Jurnalist BBC, gafă monumentală. Postul de televiziune, scuze publice

Gafă monumentală în timpul unei conferințe de presă. Un microfon uitat deschis i-a făcut pe cei de la BBC să-și ceară scuze public.

BBC a fost forțat să-și ceară scuze public, după ce un jurnalist al postului de televiziune a fost surprins în timp ce-i spunea unui coleg: "Suntem pierduți".

Gafa a fost făcută în timp ce postul BBC News difuza în direct demisiile a șapte deputați din Partid laburist pentru a crea un nou grup independent.

Dar într-un comentariu, un membru al presei poate fi auzit spunând: "Între aceasta și Brexit, suntem de fapt pierduți. Conservatorii vor câștiga.

VEZI ȘI Listă europarlamentare PSD. Anunțul făcut de Dragnea

Bărbatul, al cărui nume nu a fost dat publicității, este considerat jurnalist al BBC, deși acest lucru nu a fost încă confirmat.

El a putut fi auzit, după ce Chuka Umunna s-a adresat publicului la conferința de presă de la Sala Județeană din Londra.

În timp ce Luciana Berger mulțumea familiei și prietenilor pentru sprijinul lor, jurnalistul a spus: "Urmează să fim împărțiți în tabere diferite".

Cei doi jurnaliști pot fi auziți murmurând și chicotind, în timp ce parlamentarii răspund la întrebări.

BBC, scuze publice


Jurnalistul BBC, Samira Ahmed, care a prezentat spectacolul Victoria Derbyshire, și-a cerut mai târziu scuze pentru incident: "Trebuie să le spun celor care ascultau acea conferință de știri live, care au auzit un limbaj neadecvat, că ne cerem scuze dacă cineva s-a simțit ofensat de ceea ce ar fi auzit".

CITEȘTE ȘI Lazăr, respingere cerere recuzare formulată de Kovesi. Chirieac, întrebare cheie

Un purtător de cuvânt al BBC a declarat: "Din cauza unei erori, am difuzat din greșeală niște comentarii de la un alt microfon în timpul conferinței noastre de presă din această dimineață. Ne cerem scuze pentru greșeala noastră".

sursa: dailymail.co.uk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel