BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Decizie neașteptată

În gala BRAVO, AI STIL! ALL STARS desfășurată sâmbătă, 17 februarie, nu a fost eliminată nicio concurentă. Decizia a fost luată ținând cont de faptul că juriul nu a fost în formula completă - a lipsit Cătălin Botezatu pentru că se afla la un eveniment important programat cu mult timp în urmă.

Așadar, în gala de sâmbătă, Iuliana a fost favorita publicului. Mai mult decât atât, se va bucura de surpriza lui Cătălin Botezatu. Juratul îi va arăta, într-o escapadă la Paris, ce înseamnă moda adevărată. Totuși, până la această experiență unică, se mai pot întâmplă și răsturnări de situație, așa că, urmăriți în continuare BRAVO, AI STIL! ALL STARS pentru că s-ar putea să aveți parte de lucruri la care nu vă așteptați.

"Iuliana, fii atentă! Plecarea la Paris nu este mâine cum ar veni, așa că - mare atenție - dacă până la acel moment vei fi eliminată din competiția noastră, cea care se va bucura de această experiență va fi ocupanta locului doi", a zis Ilinca Vandici.

În rândurile de mai jos aflați cum a decurs emisiunea:

UPDATE 01:30: Iată topul în preferințele telespectatorilor: Locul 3 - Denisa - 19,2%

Locul 2 - Marisa - 19,3%

Locul 1 - Iuliana - 22,4% + trei stele bonus. Așadar, Iuliana este cea care va pleca la Paris alături de Cătălin Botezatu pentru a vedea ce înseamnă modă în adevăratul sens al cuvântului.

În această gală nu a fost nicio eliminare.

Denisa a primit trei puncte din partea lui Alex Velea, Victor Slav și Bogdan Vlădău, iar astfel ocupă fotoliul imunității.

UPDATE 01:20 - Silvia, Denisa și Larisa s-au clasat pe primul loc în topul preferințelor juraților. Marisa s-a aflat pe locul 2. Alina, Otilia și Beatrice au fost la egalitate; la fel și Andreea, Emiliana și Iuliana. 

UPDATE 01:04 - Iuliana a primit următoarele note de la ->> Iulia Albu: 2, Maurice Munteanu: 2; Raluca Bădulescu: 4.

UPDATE 01:00 - Silvia a obținut următoarele note de la ->> Iulia Albu: 5, Maurice Munteanu: 5; Raluca Bădulescu: 5.

UPDATE 00:50 - Cătălin Botezatu, deși nu a putut fi prezent în gala BRAVO, AI STIL! ALL STARS de sâmbătă seară, 17 decembrie, a transmis că are o surpriză pentru concurenta care se va clasa astăzi pe locul întâi. Iată despre ce este vorba!

UPDATE 00:40 - Denisa a fost notată astfel de către jurați - >> Iulia Albu: 5, Maurice Munteanu: 5; Raluca Bădulescu: 5.

UPDATE 00:35 - Alina a luat următoarele note de la jurați - >> Iulia Albu: 3, Maurice Munteanu: 5; Raluca Bădulescu: 4.

UPDATE 00:19 - Otilia a fost punctată de către jurați astfel ->> Iulia Albu: 5, Maurice Munteanu: 2; Raluca Bădulescu: 4.

UPDATE 00:11 - Beatrice a primit următoarele note de la jurați după cum urmează ->> Iulia Albu: 4, Maurice Munteanu: 2; Raluca Bădulescu: 4.

UPDATE 00:02 - Larisa a obținut următoarele note de la jurați după cum urmează ->> Iulia Albu: 5, Maurice Munteanu: 5; Raluca Bădulescu: 5.

UPDATE 00:00 - Marisa a obținut următoarele note de la jurați după cum urmează ->> Iulia Albu: 5, Raluca Bădulescu: 4, Maurice Munteanu: 4.

UPDATE 23:30 - Abia la finalul emisiunii vom vedea dacă va fi eliminată vreo concurentă. Până acum știm că una dintre fete va avea parte de o mare surpriză. Rămâne de văzut despre ce este vorba!

UPDATE 23:20 - Cătălin Botezatu nu a putut participa în gala de sâmbătă seară. El a transmis un mesaj video pentru concurentele BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Iată-l aici!

-----

Știrea inițială:

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Concurentă ELIMINATĂ. Așadar, sâmbătă seară, de la ora 23.15 începe o nouă gală la Kanal D sub titlul de "Nopți orientale". Va fi o seară cu multă magie la urma căreia vom vedea ce concurentă nu va mai străluci la BRAVO, AI STIL! ALL STARS. Rămâne de văzut dacă tema din această seară pune în dificultate concurentele, dar și ce note vor primi.

Mesaj dur înainte de gala de sâmbătă seară, 17 februarie

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Concurentă ELIMINATĂ. Pe măsură ce timpul trece, rivalitățile între concurente devin tot mai mari la BRAVO, AI STIL! ALL STARS. De exemplu, înainte de gala de sâmbătă, 17 februarie, Denisa a transmis un mesaj dur: "Le-a scos din minți reacția mea la momentul în care mi-au fost retrase trei steluțe pentru faptul că mi-a sunat telefonul în geantă. Imaginați-vă doar cum ar fi reacționat "cerșetoarele" de steluțe în situația mea.

Nu-i bai, are balta pește! Am agenda mea, nu mă demoralizează atâta lucru. Ce a fost de arătat, ați văzut. Ținuta a fost apreciată și voi ați cules informația. Ăsta e câștigul meu pentru emisia de ieri. Cârdul s-a organizat și au pornit la atac virulent. Câinii latră, ursul trece! Am să le dau "ignore", știu exact ce am de făcut. Mulțumesc juriului profesionist și echilibrat!

Diseară de la ora 23:15 urmează gală nouă la Kanal D. Nopți orientale. Să vedem dacă vor ține pasul cu noi. Votul este gratuit. Am nevoie de voi, vă iubesc și vă respect! Votați stilul curat și la propriu și la figurat! Stăm grupați și parfumați și facem diferența, ÎMPREUNĂ!".

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Concurentă ELIMINATĂ. Amintim că în acest sezon, prima concurentă eliminată a fost Irina, cu 0,4% din voturile publicului. Ea a primit și cel mai mic punctaj de la jurați, 1 pe linie.

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Concurentă ELIMINATĂ. Surpriza a fost sâmbăta trecută când Ilinca Vandici a anunțat că nicio concurentă nu va fi eliminată. În acea ediție, a plouat cu note de 4 și 5 în Gala Moulin Rouge, jurații fiind extrem de impresionați. Gala s-a deschis cu Larisa în forță, iar Maurice, Iulia și Raluca nu au avut decât cuvinte de laudă la adresa ei.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! ALL STARS 17 februarie. Concurentă ELIMINATĂ.  Stați cu noi pentru a afla împreună ce ne așteaptă în gala de sâmbătă. Aflăm, după miezul nopții, care este concurenta eliminată de la BRAVO, AI STIL! ALL STARS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel